Wij heten wij u van harte welkom in ons huis op het mooie park. Wij hopen dat u een voorspoedige reis heeft gehad, en dat u nu kunt gaan genieten van een onvergetelijk verblijf. Wij zullen er alles aan doen om u een heerlijke tijd te bezorgen.

Maak de mooiste strandwandelingen en fietstochten, leef u uit óp of in het water en geniet van heerlijke lokale specialiteiten. Op Schouwen-Duiveland is het goed toeven voor watersporters, fietsers, wandelaars, strand- en natuurliefhebbers. De kinderen vervelen zich geen moment op het park. Knutselen in de Bollo Club, zwemmen in het overdekte zwembad met de lange glijbaan of spelen op het strandje aan het Grevelingenmeer. Of u nu voor cultuur, natuur of avontuur komt, uw bungalow op Port Greve is de perfecte uitvalsbasis.

U vindt op deze gast pagina’s hierin alle info over het huisje, het vakantiepark Port Greve, de activiteiten en faciliteiten, wat er te doen en beleven is in de omgeving van het park, belangrijke adressen en telefoonnummers en praktische informatie over uw bungalow.

Mocht u meer informatie willen, vragen of opmerkingen hebben welke u niet terug kunt vinden in deze map, dan kunt u ook terecht bij de medewerkers van de Landal Port Greve receptie.
Wij wensen u een fijn en ontspannen verblijf toe.

Met vriendelijke groet,

Mariska en Edwin Nap

PS. u kunt ons helpen bij het verbeteren van ons product, via het contact formulier op onze website www.AntoNico.nl staan wij open voor al uw suggesties. Alvast hartelijk dank hiervoor.