Het hele jaar door worden er allerlei leuke activiteiten en evenementen georganiseerd door het aanwezige animatie team. Van knutselen en schminken tot een introductieduik en voorlezen met Senno. Op de app van het park staat het programmaoverzicht met daarin alle activiteiten die worden aangeboden gedurende uw verblijf. Onderstaand een greep uit de regelmatig terugkerende activiteiten.
Hieronder leest u een selectie van activiteiten op het park die u kunt ondernemen. Kijk voor de ligging en actuele openingstijden in de Parkwijzer of de app van het park.

Airtrampoline

Op het park ligt een mooie airtrampoline. Als het regent zal de airtrampoline uit zichzelf leeglopen, dit in verband met de veiligheid van onze gasten. Alleen betreden indien de trampoline gevuld is met lucht.

Amusementen hal

Jong en oud kunnen zich uitleven in de amusementshal.

Senno

Op het park loopt de allergrootste vriend van de kinderen rond: Senno.
Minidisco met Senno, dagelijks in het Plaza. Doe mee! Hoe meer kinderen er komen, hoe leuker het wordt. Senno doet meestal ook een paar dansjes mee.
Voorlezen met Senno in het Plaza. Kom jij ook luisteren naar zijn verhaal?
Ga jij helaas weer naar huls toe? Kom dan naar de receptie waar Senno je uitzwaait!

Senno Club

Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar in de Senno Club. Sommige activiteiten vereisen en vergoeding en aanmelden bij de receptie.

Boodschappen

Op het park is er een supermarkt aanwezig met de belangrijkste dagelijkse behoeften. Zeker in de ochtend voor het ontbijt de moeite waard als de broodjes vers worden gebakken.

lndoorspeeltuin

In de indoorspeeltuin kunnen de kinderen uren naar hartenlust spelen in de ballenbak, klimmen, klauteren, kruipen en springen. Weer of geen weer, binnen is het altijd aangenaam.

Introductieduik

Wilde je altijd al eens duiken met een persluchtfles? Soms komt er instructeur langs voor een instructie in het zwembad. Natuurlijk moet je wel kunnen zwemmen! Meld je aan bij de receptie. Vergeet niet een shirt mee te nemen, deze moet aan in het zwembad!

Krabben vangen

Ga samen met het entertainmentteam op jacht naar krabben bij het strandje.
Leeftjd: 4+

Midgetgolfen

Heeft u die mooie midgetgolfbanen al zien liggen? Voor materialen kunt u terecht bij de receptie. Na sluitingstijd van de receptie kunt u terecht in het restaurant.

Mini-Bowlen

Ga een balletje gooien op de mini-bowlingbaan in het Plaza.
Midget golf

Multifunctioneel speelveld

Op het multifunctionele sportveld kan er gevoetbald en gebasketbald worden.

Restaurants

Op het park zelf is een snackbar, een pizza take away en restaurant Gusto te vinden op het plaza. Net buiten het park aan het strand is restaurant Jeanzz te vinden. Beide locaties zijn uiteraard ook uitermate geschikt om even lekker een terrasje te doen. Ietsje verder weg bij de duikspot (richting Scharendijke) is cafetaria Even Pauze.

Suppen

Er zijn sup boards te huren net buiten het park op het strand. Meer info is te vinden op de website van Supyourself

Tennis

Liefhebbers van tennis kunnen zich helemaal uitleven op het park. Materiaal is te huur bij de receptie.

Tafeltennis

Er is een vaste tafeltennistafel beschikbaar op het multifunctioneel speelveld.

Wandelen en Fietsen

Lekker een dagje lopend of met de fiets erop uit? Bij de receptie of in Scharendijke kunt u ook terecht voor het huren van een fiets. Voor iets meer uitdaging kan ook een e-chopper worden gehuurd.
Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een skelter of zelfs een mini jeep te huren.

Zeilen

Er bevind zich een zeilschool net buiten het park in de haven van Den Osse. Meer info is te vinden op de website van Allweathersailing

Zwembad

Lekker met de hele familie in het zwembad. Het gebruik van ballen en opblaasboten is niet toegestaan. Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding.
Er zijn kluisjes beschikbaar, daar is wel € 1,- nodig als borg.