Aankomst dag

Aankomst is officieel mogelijk vanaf 4 uur ’s middags.

Adres: Christoffellaan 67, 4318 NC Brouwershaven

Let op, omdat het aan een doodlopend straatje zit herkennen veel navigatiesystemen het huisnummer niet. Selecteer dan het adres zonder huisnummer of huisnummer 1. Eenmaal op Christoffellaan wijst de nummering van de huisjes zich vanzelf.

Om op de Christoffellaan te komen moet u langs een slagboom. Aan de sleutel zit de “druppel”. Deze moet voor de slagboom langs de zender gehaald worden. De slagboom zal dan automatisch opengaan (ook bij uitrijden heeft u altijd de druppel nodig).

Sommige navigatiesystemen zeggen dat u op de Christoffellaan linksaf moet na de slagboom. Het is een cirkelvormige weg en er geldt eenrichtingsverkeer tegen de klok in. U moet rechtsaf volgen na de slagboom.

U kunt de auto gewoon parkeren bij het huisje. Er is ruimte voor 2 auto’s.

In het huis

Bij aankomst even nagaan of het beddengoed is neergelegd.

Vertrek dag

Vanaf 10 ‘s ochtends moet het huis verlaten zijn zodat de schoonmaak er in kan.

Graag de bedden afhalen en de matrashoes en dekbedovertrek in de kussensloop doen en die in de gang bij de buitendeur neerleggen.

Graag het huis veegschoon achterlaten en afval in de containers bij de slagbomen deponeren. Als u de open haard heeft gebruikt dan ook graag de asla leegmaken en de schoorsteenklep dicht doen.

Wilt u bij vertrek de koelkast op energiezuinige stand zetten (8 graden) en de verwarming op 15 graden.

Uiteraard niet vergeten om het huis op slot te doen en de sleutels mee terug te nemen.